Cammeo Taxi preuzeo 182 Opel Astre s plinskim pogonom

Tvrtka Cammeo Taxi, najveća privatna taxi-služba u Hrvatskoj, preuzela je 182 nove Opel Astre LPG. Astre LPG pokreće ekonomični 1,4-litreni turbo benzinski motor od 140 KS opremljen tvornički ugrađenom plinskom instalacijom uz koju dolazi i potpuna tvornička garancija, identična onoj za sve ostale Opelove modele.

Cameo_Opel_Astra
Opel nudi LPG preradu za osam modela iz svoje ponude, a kod Astre je ovakva tvornička prerada posebno povoljna. Nadoplata za Astru s pet vrata iznosi 3000 kn, dok je kod Astre Sports Tourer (karavana) zbog povoljnijeg trošarinskog razreda vezanog uz emisiju CO2 nadoplata u odnosu na isti benzinski motor nevjerojatnih 0 kuna!

Cammeo svoje taxi-usluge pruža u Zagrebu, Rijeci i Osijeku. Tijekom prošle godine u dosada voženim Opel Insignijama prošli su čak 19 milijuna kilometara i ostvarili značajne uštede u odnosu na prethodni vozni park.

Nakon višemjesečnog testiranja Astre LPG u vrlo zahtjevnim uvjetima taxi-vožnje pokazalo se da će se uz vožnju na plin ostvariti još veće uštede, uz istovremeno zadržavanje provjerene kvalitete i pouzdanost Opelovih vozila.