Beč, Budimpešta, Ljubljana i Rim partneri ovogodišnjeg Bundekfesta

Zagrebački Bundekfest ove će jeseni biti u društvu partnerskih gradova Beča, Budimpešte, Ljubljane i Rima. Europske metropole zagrebačkoj će jeseni dati poseban šarm i ekskluzivno kulturno, gastro i zabavno putovanje.

bundekfest

Novi koncept i program Bundkefesta ove nas godine vodi na višeosjetilno putovanje kroz četiri europske metropole. Svaka će svojom poviješću, kulturom i gastro užicima pružiti nezaboravno iskustvo a sve na prekrasnom zagrebačkom jezeru Bundek.

Gradovi partneri u danima Bundekfesta, od 25. rujna do 05. listopada, predstavit će se u posebnim tematskim jedinicama koje će Zagrepčanima i gostima grada dočarati zašto su upravo ti gradovi jedne od najposjećenijih europskih turističkih destinacija. Povijesno nasljeđe te kulturna ponuda biti će prikazana promotivnim aktivnostima turističkih ureda gradova.

Bogata gastro ponuda svake od metropola svakodnevno će biti dostupna svima pa ćemo tako najbolje specijalitete Beča, Budimpešte, Ljubljane i Rima moći svakodnevno kušati te vidjeti kako se pripremaju posebnom cooking show programu uživo na samom Bundeku.

Bundek će u festivalskim danima biti kulisa nesvakidašnjeg višeosjetilnog događaja koji će Zagreb svrstati uz bok metropolama koje žive uz svoje rijeke.

Prostor oko jezera u festivalskim će danima nuditi brojne zabavne i gastro sadržaje a neki od njih će se po prvi puta moći iskusiti u Hrvatskoj.