Barbara Kolar, Davor Dretar Drele i Luka Bulić najpopularniji radijski voditelji

Radijski novinari – voditelji Mega Produkcije Barbara Kolar, Davor Dretar Drele i Luka Bulić najpopularniji su radijski voditelji u Hrvatskoj. Vrijedno priznanje voditelji su dobili na na Weekend media festivalu koji se prošlog vikenda održao u Rovinju.

barbara-kolar-630

“Ovo priznanje me jako razveselilo. Kako je istraživanje provedeno među slušateljima – krajnjim konzumentima, da se tako izrazim, vjerujem da je to najbolja potvrda onog što radim ne samo ja nego cijela Antena Zagreb. Trudimo se svakog dana zabaviti, ali i biti vrhunski servis koji će slušaljima dati najkorisniju informaciju u pravom trenutku. Priznanja su uvijek lijepa, ali znate kako je – nakon njih se od tebe uvijek još više očekuje. Pa – idemo delat!” – izjavila je uz prepoznatljivi smijeh najpopularnija radijska voditeljica Barbara Kolar, koja se jedina pojavljuje i u konkurenciji radijskih i TV novinara – voditelja.

Istraživanje su predstavile agencije Presscut i Medianet, tvrtke za medijski monitoring i analize iz Zagreba. U anketi koja je provedena od 12. do 15. rujna sudjelovalo je 1000 punoljetnih ispitanika koji su sami navodili imena novinara koje smatraju popularnima.

Matične medijske kuće Barbare Kolar i Luke Bulića – Antena Zagreb, te Narodni radio Davora Dretara Drelea najslušanije su radijske postaje u republici Hrvatskoj.