Aura Absolute Matte tekući ruž za usne se vratio!

Foto: Press

Kad se davne 2015. godine pojavio na beauty sceni, Aura Absolute Matte tekući ruž za usne, vrlo brzo je ponio laskavu titulu najomiljenijeg ruža za usne u kategoriji tekućih ruževa.

Obožavaju ga od tada žene svih dobnih skupina hvaleći njegovu kompaktnost i postojanost bez isušivanja usana, u zanimljivoj živopisnoj paleti boja te dugotrajnim mat efektom! Možete li zamisliti nešto bolje od toga? Odgovor je ovog proljeća jasno i glasno – DA!

U drugoj polovici proljeća, najavljujući dugo toplo ljeto, u beauty fokus ulazi njegovo veličanstvo- Aura Absolute Matte kremasti tekući ruž za usne nove upotpunjene formulacije. Karakterizira da veći intenzitet pigmentacije, još laganije teksture i još dugotrajnog mat efekt.

Dolazi u prekrasnoj paleti boja koje usnama daju prirodnost, putenost i seksepil, u pakiranju s aplikatorom koji je prilagođen usnama. Ono što oduševljava je lako nanošenje u samo jednom sloju koji osigurava bogat i ravnomjeran intenzitet boje koji usne čini posebnim i zavodljivim bez neželjenog osjećaja suhih usana. Paleta boja – od popularnih nude nijansi koje usne čine samozatajnim pa sve do izražajnih, prirodnih nijansi cvijeća, voća…