AOC predstavlja dva nova premium 4K UHD monitora

monitor

Jedan od vodećih brendova na tržištu monitora, AOC lansira nova dva premium 4K UHD monitora u svoju nagrađivanu seriju 77. 27-inčni (68.6 cm) AOC U2777PQU i 32.5-inčni (81.2 cm) AOC U3277PWQU mogu se pohvaliti ultra oštrom rezolucijom koja je četiri puta veća od standardne Full HD pružajući tako izvanrednu sliku.

Zahvaljujući velikoj gustoći piksela, korisnike će zasigurno razveseliti prostranost radne površine na zaslonu koja omogućuje veću produktivnost. Kao dodatak ovoj izvanrednoj kvalitete slike, brojne ergonomske opcije i AOC Flicker-Free tehnologija čine ove elegantne monitore idealnim za sve korisnike koji traže precizne i detaljne slike kao i udobne postavke monitora za očuvanje svoga zdravlja.
Novi AOC U2777PQU (27-inčni) i AOC U3277PWQU (31.5-inčni) opremljeni su s visoko kvalitetnim IPS i AMVA panelima, oba imaju 4K UHD rezoluciju (3840x 2160 piskela) i dolaze u 16:9 formatu.

Monitori prikazuju živopisne slike s više od milijardu boja (Real 8-bit + FCR) i 100 postotnom sRGB skalom boja. AMVA panel 31.5-inčnog AOC monitora nudi još širi spektar boja od 95% NTSC za još bolje rezultate. Uz to, njihova visoka rezolucija pruža veću radnu površinu na zaslonu. Tako grafički dizajneri i fotografi mogu iskusiti četiri puta detaljniju digitalnu sliku bez potrebe za dodatnim zoomiranjem što čini profesionalno uređivanje slika ugodnijim i preciznijim. Veliki zaslon koji je dodatno naglašen na AOC U2777PQU monitoru pogoduje korisnicima koji rade s velikim tablicama podataka ili višestrukim aplikacijama, dok široki kutevi gledanja omogućuju dobru ujednačenost boja iz skoro svakog kuta.

Svaki model dolazi i sa brzinom osvježavanja od 60 Hz i kratkim vremenom odziva, što ih osim za profesionalne korisnike i urede, čini idealnim i za prave ‘gejmere’.

Novi monitori AOC-ove serije 77 opremljeni su raznim ergonomskim značajkama koje pružaju korisnicima najudobnije radno iskustvo. Svaki model ima mogućnost podešavanja visine te okretanja i naginjanja kako bi se mogli postaviti tako da odgovaraju svakom pojednicu i poboljšaju udobnost rada tijekom dužih radnih sati. Ugrađena AOC Flicker-Free tehnologija regulira svjetlinu ekrana kako bi reducirala titranje i na taj način smanjila umor i neudobnost za oči.

Oba monitora imaju široki spektar ulaza kako bi se korisnici mogli spojiti s više različitih uređaja. Osim DisplayPort, HDMI 2.0, DVI i VGA ulaza, svaki model ima i najnoviji USB 3.0 priključak koji omogućuje najbrži prijenos podataka i punjenje mobilnih uređaja. Za još veću produktivnost, AOC U3277PWQU ima ugrađene i PiP (Picture-in-Picture) i PbP (Picture-by-Picture) funkcije, omogućujući tako korisnicima da prikažu sadržaj s dva različita izvora istovremeno. 4K UHD rezolucija čini slike s oba izvora jednako detaljne i živopisne, čineći tako multitasking jednostavnijim nego ikad prije.
Najnoviji AOC modeli monitora biti će dostupni u rujnu ove godine. (M. Petković)

Foto: Press

Komentari