VELIKA ČAST ZA TONIJA CETINSKOG: Falcova majka osobno mu poklonila biografiju svog preminulog sina!

toni_cetinski_varazdin_1_foto_by_dario_lepoglavec

Toni Cetinski, jedan od najuspješnijih regionalnih pjevača iza sebe ima bogatu dvadesetpetogodišnju karijeru, prožetu brojnim hitovima, publikom, ali i priznanjima.

Tonijev najveći i najprepoznatljiviji adut oduvijek je bio čarobni glas koji ni ovoga puta nije prošao neprimjećeno, posebno kada su u pitanju strani producenti.

Naime, kako je priopćio Hit records, novo priznanje Tonijevom glasu stiglo je od austrijskih producenata, pozivom za nastup na nedavno održanom koncertu u Austriji, kojim je obilježen 70. rođendan velike glazbene legende Freddieja Mercuryja.

Istodobno drugo priznanje stiglo je također iz Austrije. Naime, Toniju je Maria Hölzel, majka preminule austrijske pop, rock i hip-hop zvijezde Falca, koji je tijekom karijere prodao više od 60 milijuna primjeraka albuma, osobno poklonila Falcovu biografiju.

Inače, Toni nastavlja svoju koncertnu turneju nastupima u regiji, a uz sve uz sve koncertne obveze i projekte koji slijede, Toni je uhvatio vremena da poradi na svom izgledu, pa je tako istaknuo kako se nikada nije ugodnije osjećao u svome tijelu.

Sve to itekako se primjeti na Tonijevim nastupima i bezgraničnoj količini energije koju prenosi na na svoju publiku.

Toni Cetinski je, podsjetimo, imao je čast obraditi najveću Falcovu uspješnicu ‘Jeanny’. Poslušajte:

Foto: Press/Dario Lepoglavec

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here