Show ‘Zvijezde pjevaju’ bez publike i bez Tonya Cetinskog u žiriju! Tony je odustao zbog koronavirusa

Foto: HRT

Hrvatska radiotelevizija (HRT) na prvi dan proljeća, u subotu, 21. ožujka u 20:05 na Prvom programu HTV-a, kreće s novom sezonom HRT-ova glazbeno-natjecateljskog showa “Zvijezde pjevaju”.

Međutim, kao što je već objavljeno, show će se zbog novonastale situacije s koronaviruskom u Hrvatskoj, snimati i emitirati bez publike u studiju.

A uz osam pjevačkih parova i ekipu HRT-a koja realizira izravni prijenos iz prisavskog studija Anton Marti, te voditelje Barbaru Kolar i Duška Ćurlića, natjecatelje će ocjenjivati i četveročani zvjezdani žiri, a koji je doživio malu promjenu: umjesto Tonyja Cetinskog, koji je zbog epidemije koronavirusa u nas odustao od svog sudačkog mjesta, natjecatelje će uz Danijelu Martinović, Mirelu Priselac Remi i Marka Tolju, ocjenjivati novi član žirija – Jurica Pađen.

A podsjećamo da osam parova, koji će se svojim glasovima i izvedbama boriti za najbolji pjevački par, čine:

Bivša Miss Hrvatske i poduzetnica Josipa Kusić i Dino Jelusić
Glumica Areta Ćurković i Goran Bošković
Glumac Marko Petrić i Gina Victoria Damjanović
Novinar i urednik Damir Smrtić i Ivana Kindl
Voditeljica Maja Ciglenečki i Bojan Jambrošić
Lovac iz Potjere i najveći influencer na Balkanu Dean Kotiga i Lidija Bačić
Meteorologinja Kristina Klemenčić Novinc i Ivan Zak
Stand up komičar Ivan Šarić i Antonia Matković Šerić

Također, kao što smo već izvijestili, došlo je i do osvježenja u žanrovima, neke stare zamijenili smo novima – pa ćemo tako u novoj sezoni slušati i dance, novi val te funky. Natjecatelji već uvelike uvježbavaju svoje glasnice, pa je sva prilika da ovaj popularni HRT-ov zabavno-glazbeni show tako, unatoč vrlo složenoj situaciji s koronavirusom u Hrvatskoj, pruži zabavu gledateljima pred malim ekranima.

Urednik odjela Zabava HTV je Mario Sedmak, urednica projekta Uršula Tolj, a urednica emisije Martina Validžić. Voditelji su Barbara Kolar i Duško Ćurlić.