“ZVIJEZDE PJEVAJU”: Maja i Stjepan izveli veliki hit Parnog valjka i – napustili show

Maja Ciglenečki i Stjepan Lach | Foto: Dario Njavro za HRT

Pet se parova borilo za prolazak u sljedeći krug natjecanja emisije Zvijezde pjevaju. U polufinalnu emisiju prošla su četiri para zvijezda i mentora, a emisiju su napustili voditeljica Maja Ciglenečki i mentor Stjepan Lach, objavio je HRT.

Ove su subote parovi odabirali pjesme iz različitih žanrova te su se tako okušali u rock ‘n’ rollu, baladama, novom valu i popu uz pratnju banda Zvijezde sviraju uživo.

Nakon svih nastupa prvo su mjesto, prema istim ocjenama žirija, podijelili Marina i Ivana te Marko i Gina dobivši 5 bodova. Drugo mjesto na tablici s jednakim brojem bodova, četiri, podijelili su Robert i Mario te Areta i Goran. Na začelju sa samo bodom manje ostali su Maja i Stjepan.

Ocjene žirija nisu jedine koje odlučuju o daljnjem natjecanju, pa dok su se zbrajale ocjene žirija i glasovi publike, u studiju emisije Zvijezde pjevaju nastupila je hrvatska predstavnica za pjesmu Eurovizije, pobjednica Dore 2022. Mia Dimšić s pjesmom Netko drugi/ Guilty Pleasure.

Nakon zbrojenih glasova žirija i publike s najmanje osvojenih ukupnih bodova daljnje natjecanje napustili su Maja Ciglenečki i Stjepan Lach te su na kraju ponovno izveli svoju inačicu pjesme Parnog valjka Javi se.

Prekrasno iskustvo, rekla je Maja i zahvalila HRT-u što joj je pružena prilika te naglasila da joj je bilo iznimno zadovoljstvo gledati poznati voditeljski par, Barbaru i Duška, kako stvaraju čaroliju.