ZORAN GOBAC PORUČIO: “Savez čvrsto stoji iza novog izbornika, o raskolu nema govora“ [VIDEO]

ZORAN GOBAC PORUČIO: “Savez čvrsto stoji iza novog izbornika, o raskolu nema govora“
Foto: HRS

Nakon nekih natpisa u hrvatskim medijima posljednjih dana i istupa nekih bivših članova Stručnog stožera, Hrvatski rukometni savez najodlučnije odbacuje sva nagađanja i špekulacije o tome da novi izbornik Hrvoje Horvat nema podršku čelnih ljudi Saveza.

“Hrvatski rukometni savez ozbiljna je organizacija koja se vodi na transparentan način i nema govora o nekakvom raskolu u njegovim redovima. Hrvatska muška rukometna reprezentacija naš su veliki ponos i snaga. Jedan slabiji rezultat neće i ne može potamniti sve velike medalje koje je osvojila rukometna reprezentacija. Uvjereni smo da će ona to vrlo brzo ponovno pokazati”, poručuju iz HRS-a.

O načinu na koji je novi izbornik dobio povjerenje Upravnog odbora Hrvatskog rukometnog saveza i jedinstvu cijele organizacije, dopredsjednik Zoran Gobac ističe da se “Hrvatski rukometni savez “ne nalazi ni u kakvoj krizi”.

“Moj prijedlog je bio isključivo da koga god izaberemo, da taj trener dobije mandat i na sljedećem Europskom prvenstvu, a da ne potrošimo čovjeka samo za jedno natjecanje. Mislim da Savez treba nastaviti put na kojem je. Savez se vodi na transparentan način, Upravni odbor donosi odluke konsenzusom i mislim da svi koji sudjeluju u radu rukometnog Saveza Hrvatske su jedno tijelo“, rekao je Gobac.

U priloženom videu možete poslušati Izjavu dopredsjednika HRS-a Zorana Gopca u cijelosti: