Znate li gdje se u Zagrebu može dobiti vrhunska vruća čokolada?

Svi strastveni ljubitelji izvorne belgijske čokolade konačno su došli na svoje. Upravo u zagrebačkom Središću te u Strojarskoj ulici u Linea Caffe baru nalazi se najbolje i jedino odredište vrhunske belgijske čokolade koja se služi kao slasni topli napitak koji će zadovoljit nepce i onih najzahtjevnijih poznavatelja čokolade.

vruca_cokolada

Glumice Bojana Gregorić Vejzović i Ana Begić Tahiri predah od snimanja i kazališnih proba upravo su potražile u Linea Caffe Baru u Strojarskoj ulici i uvjerile se zašto je baš ova čokolada Callebaut njihov prvi i jedini izbor.

Čokolada Callebaut može se naći u šest različitih okusa: tamna, bijela, mliječna, karamel, med i cappuccino. Neodoljiva topla čokolada Callebaut iz Belgije za kojom je poludio cijeli svijet, Bojanu i Anu osvojila je na prvu. Istančan okus i jedinstvena aroma pravi su mamac za svačije nepce te kada se jednom kuša postat će nezaobilazni topli napitak u nadolazećim zimskim danima u Linea caffe barovima u zagrebačkom Središću i Strojarskoj ulici.

Callebaut je jedan od najstarijih europskih proizvođača čokolade i jedan od rijetkih proizvođača koji prati proces obrade kakaovca od žetve do proizvodnje najfinije čokolade te upravo Linea Caffe barovi jedini u Hrvatskoj imaju ovaj topli napitak u svojoj ponudi.

Linea Caffe barovi odišu toplinom, obiteljskim ugođajem, vrhunskom uslugom gdje je zadovoljstvo gostiju uvijek na prvom mjestu. A osim vrhunske belgijske čokolade i provjerene Julius Meinl 1862 Premium kave u svojoj ponudi imaju preko 15 vrsta piva iz Njemačke, Češke, Belgije te iz naše Istre, a također u svojoj ponudi imaju i biočajeve koji se sastoje od organskih sastojaka iz najboljih čajnih vrtova svijeta u čijim se okusima susreće istok i zapad.