ZET: Veseli božićni tramvaj od 1. prosinca ponovno na zagrebačkim ulicama

ZET: Veseli božićni tramvaj od 1. prosinca ponovno na zagrebačkim ulicama
Foto: ZET

Veseli božićni tramvaj i ove će godine, na radost Zagrepčana i gostiju grada, pridonijeti adventskoj i božićnoj atmosferi u gradu.

Na prvu ovogodišnju vožnju krenut će u subotu, 1. prosinca i sve do 6. siječnja iduće godine svakodnevno će prolaziti zagrebačkim ulicama i razveseljavati sve, a posebice naše najmlađe sugrađane.

Dugogodišnja ZET-ova priredba uključuje vožnju turističkim tramvajem kroz gradsko središte, a sve one koji se odluče sudjelovati u polusatnoj bajkovitoj vožnji s Djedom Božićnjakom i njegovim društvom očekuje pregršt zabave, smijeha i, naravno, prigodni pokloni.

Polazna stanica Veselog božićnog tramvaja je na uglu Praške i Trga bana Josipa Jelačića, a vozi preko Trga bana Josipa Jelačića, Ilicom do Ulice Republike Austrije te Jukićevom i Mihanovićevom preko Zrinjevca do polazne stanice u Praškoj.

Tramvaj će voziti radnim danom od 15 do 19 sati, a polasci će se ostvarivati svakih 30 minuta. U dane vikenda tramvaj vozi od 9 do 14 sati i od 15 do 19 sati.

Karte će se moći kupiti na polaznom stajalištu po cijeni od 25 kuna. Na Božić i Novu Godinu, Veseli božićni tramvaj neće voziti, na Badnjak i Staru godinu vožnje će završavati u 14 sati, dok će 26. prosinca radno vrijeme biti kao vikendom.