Žena (34) uhićena jer je odlagala smeće u vreće krive boje!

Žena (34) uhićena jer je odlagala smeće u vreće krive boje!
Foto: Pixabay

Engleskinja Lindsey Webb uhićena je jer je ostavila 60 vreća za smeće krive boje ispred svojeg doma u vremenskom periodu od 22 dana.

Tužitelji su izjavili kako je promjena vreća za smeće od crne u narančastu i bijelu za recikliranje bila informacija dostupna u medijima. Međutim, 34-godišnjakinja iz Ipswicha bacala je svoje smeće u crnim vrećama jer, kako tvrdi, zamjenske vreće za recikliranje joj nikada nisu bile dostavljene, piše Večernji list.

Nju su uhitili jer se nije pojavila na sudu nakon što je četiri puta u ožujku prekršila Pravilnik o zaštiti okoliša. Dobila je šest mjeseci uvjetne kazne nakon što se pojavila pred sudom preko video poziva iz policijske postoje. Sud je naredio 34-godišnjoj Lindsey Webb da plati kaznu u iznosu od 50 funti općini Ipswich.

Jedna od svjedokinja bila je i zaposlenica komunalnog redarstva koja je vidjela 10 crnih vreća koje je Lindsey Webb ostavila ispred kuće i koja ju je prijavila za počinjenje prekršaj. Tijekom pretrage u vrećama su pronađeni i računi adresirani na tuženicu, a snimke s nadzornih kamera su pokazale da je Lindsey Webb izlazila iz kuće po noći da bi bacala smeće kako ne bi bila viđena.

Komentari