‘ZDRAV ŽIVOT POSTAJE NAVIKA’: Autorski projekt Marija Mlinarića od ponedjeljka na Novoj TV

Foto: Nova TV

Da zdrav život može i mora postati navika, pokazat će Mario Mlinarić, magistar kineziologije, profesor tjelesne i zdravstvene kulture te autor i voditelj nove rubrike IN magazina.

“Zdrav život postaje navika” nova je lifestyle rubrika koja će gledatelje jednom tjedno napuniti dobrim osjećajima. U društvu djece i mladih sportaša Mario će nas na zabavan način naučiti kako živjeti zdravije i sretnije.

Foto: Nova TV

Kroz igru, zabavne sportske i edukativne sadržaje, proputovat će Lijepu našu, upoznati nas s nekim od njezinih najljepših krajeva te brojnim povijesnim i kulturnim znamenitostima.

Dio emisije činit će i kreativni treninzi te zdravstveni savjeti putem kojih će nas Mario naučiti kako unaprijediti životne navike koje utječu na naše zdravlje i raspoloženje.

“Želja mi je pokazati kako je potrebno vrlo malo da bi se dobro osjećali. Rubrika će biti svestrana; bit će tu sporta, povijesti, kulture, zdravih navika i lijepih putovanja, sve uz puno šale i smijeha. Teoriju ćemo oplemeniti s puno zabave i praktičnih primjera, prisjetiti se nekih univerzalnih vrijednosti i pokazati kako možemo zdravo i sretno živjeti”, izjavio je Mario Mlinarić.

Mario će osmisliti i pokazati kako učinkovito odraditi određen trening, što nam sve dobroga donosi vježbanje, te kako se pravilno hraniti i održavati svoje zdravlje na visokoj razini.

Tijekom svojeg dugogodišnjeg iskustva u kondicijskom i mentalnom treningu Mario postiže vrhunske rezultate s mnogobrojnim profesionalnim sportašima, a gledatelji će kroz ovu rubriku IN magazina imati priliku upoznati neke od njih. U svojoj će rubrici Mario ugostiti i učenike koji su ostvarili velike sportske i školske uspjehe.

Kako učinkovito i pravilno trenirati, disati, zdravo se hraniti, pripremiti se za trening, ali i kvalitetno vratiti potrošenu energiju, a pri tom se i dobro zabaviti, uskoro će nam pokazati Mario Mlinarić.

Prvi prilog kreće iz predivne Opatije kroz koju će nas provesti Mario Mlinarić u društvu dvije mlade sportašice Karle i Nike. Osim znamenitosti i ljepota kraljice Jadrana, gledatelji imaju priliku upoznati i jednu od najvećih legendi tenisa, čuti nekoliko dobrih savjeta, zajedno trenirati i najvažnije – dobro se zabaviti!

Ne propustite prvu rubriku “Zdrav život postaje navika” 29.ožujka u IN magazinu na Novoj TV!