Zbog UNICEF-ove humanitarne utrke Mliječna staza u nedjelju posebna regulacija prometa

U nedjelju, 8. rujna s početkom u 18:30 sati održati će se 3. humanitarna utrka UNICEF – Mliječna staza. Organizator očekuje sudjelovanje oko 3000 natjecatelja, a trajanje utrke je do 19:45 sati.

Zbog održavanja utrke neke ulice bit će zatvorene za sav promet, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Šubićeva ulica bit će zatvorena na dijelu od Kvaternikovog trga do Martićeve ulice u vremenu od 17.30 do 20.30 sati.

Šubićeva ulica – od Zvonimirove ulice do Martićeve ulice, zatim Martićeva ulica istočno od Derenčinove ulice, Ulica Filipa Grabovca, Tuškanova ulica, Heinzelova ulica od Martićeve ulice do Zvonimirove ulice, Zvonimirova ulica istočno od Heinzelove ulice, Kennedyjev trg i Ulica Divka Budaka do Krešićeve ulice, u vremenu od 18.15 do 20 sati.

Tramvajski promet na dijelu Kvaternikov trg – Šubićeva ulica, u vremenu od 17:30 do 20:30 sati te po Zvonimirovoj ulici od okretišta Borongaj do Heinzelove ulice, u vremenu od 18:15 do 20:00 sati.

Sve o izmjenama u javnom gradskom prijevozu, tramvajskom i autobusnom, možete pronaći na ovom linku.

“Molimo za razumijevanje i strpljenje sve građane, odnosne sudionike u prometu koji se u navedeno vrijeme zateknu u zoni zabrane prometa te da poštuju upute policijskih službenika i redara na navedenoj trasi kretanja natjecatelja atletske utrke, radi što bolje protočnosti prometa te kako ne bi došlo do ugrožavanja sudionika utrke ali i svih sudionika u cestovnom prometu u zonama trase kretanja utrke”, stoji u priopćenju Policijske uprave zagrebačke.