Zbog radova zatvara se više ulica, među njima i jedna u Donjem gradu

Radovi - zatvorena ulica
Ilustracija | Foto: Zagreb.hr

Zbog izvođenja radova na postavljanju kranske dizalice Petrinjska ulica će kod raskrižja sa Ulicom kneza Branimira u subotu 29. kolovoza od 07.30 do 17.00 sati biti zatvorena za sav promet, priopćio je Gradski ured za mjesnu samoupravu.

Obilazni pravac za vrijeme navedenih radova bit će Ulica kneza Branimira – G. Ninskog – Haulikova – B. Trenka – Trg kralja Tomislava – A. Šenoe – Petrinjska.

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati, prema privremeno postavljenoj regulaciji.

Ulica Dunjevac, na dijelu od prilaza prema DV Šumska jagoda do prilaza prema Domu za starije osobe Sv. Josip, bit će zatvorena za sav promet od petka 28. kolovoza u 09.00 sati do srijede 09. rujna u 20.00.

Razlog zatvaranja su radovi na izgradnji vodoopskrbnog cjevovoda.

Za vrijeme trajanja radova za potrebe stanara i za potrebe Doma za starije osobe Sv. Josip na sjevernom dijelu ulice Dunjevac uspostaviti će se dvosmjerni promet.

Zbog izvođenja radova uređenja kolnika ulica III Struge na dijelu od ulice Žitnjak Martinci do okretišta ZET-ovih autobusa bit će zatvorena za sav promet od ponedjeljka 31. kolovoza u 09.00 sati do srijede 30. rujna u 04.00 sata.

Obilazni pravac za vrijeme bit će Žitnjak Martinci – Žitnjak – Radnička cesta – Slavonska avenija – Čulinečka cesta – III Struge i obratno.

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati, prema privremeno postavljenoj regulaciji.