ZAPREŠIĆ: Velikim slavljem obilježena 25. obljetnica Zagrebačke županije

Obilježena 25. obljetnica Zagrebačke županije
Foto: Zagrebačka županija

Na cjelodnevnoj manifestaciji u Zaprešiću, organiziranoj u suradnji Županije, Grada i Poslovnog dnevnika, održana je proslava 25. obljetnica Zagrebačke županije.

Bila je tu bogara ponuda obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava: sir, vino, med, umaci, bučino ulje, bučino brašno, namaz od buče, pekmez, medenjaci, kolači, cvijeće, nakit, modni dodaci…, a proslavu je uveličao nastup kulturno-umjetničkih udruga i koncert Ivana Zaka.

Obilježena 25. obljetnica Zagrebačke županije
Foto: Zagrebačka županija

Održan je i Podravkin gastro show, do izražaja su došli umješnost predstavnika županijskih gradova, i same Županije, u pripremanju roštilja.

“Siguran sam da će ovo postati tradicija. Ljudi vole druženja!”, komentirao je župan Stjepan Kožić. Pozdravili su prisutne i predsjednik Županijske skupštine Damir Mikuljan i gradonačelnik Zaprešića Željko Turk.

Istovremeno s izložbeno-prodajnim sajmom obrtnika, poduzetnika i OPG-ova Zagrebačke županije, organiziran je i informativno-edukativni Sajam EU fondova, na kojemu je jedan od izlagača bila Regionalna razvojna agencija Zagrebačke županije. Predstavio se i Distributivni centar za voće i povrće, čija je ULO hladnjača građena europskim novcem.

Ivan Zak - Obilježena 25. obljetnica Zagrebačke županije
Foto: Zagrebačka županija
Komentari