Zagrebački velesajam dobio vrijedno međunarodno priznanje

Exhibition World/UFI GED Award - Zagrebački velesajam dobio vrijedno međunarodno priznanje
Foto: Zagreb.hr

Zagrebački velesajam dobitnik je nagrade 2019. Exhibition World/UFI GED Award, koju mu je dodijelilo Međunarodno udruženje sajmova (UFI – Global Association of the Exhibition Industry) za izniman doprinos razvoju sajamske industrije.

Nagrada je dodijeljena u kategoriji “Industry impact” za organizaciju stručne međunarodne konferencije pod nazivom “Sajamska industrija – disruptor or disruptee?“, održane na Zagrebačkom velesajmu u lipnju.

Stručni žiri Međunarodnog udruženja sajmova, u čijem su sastavu ključne osobe svjetske sajamske industrije, u svom obrazloženju nagrade ističe kako je međunarodna konferencija Zagrebačkog velesajma održana 5. lipnja 2019. ponudila uvid u važnost i razmjere utjecaja sajmova i evenata u novoj poslovnoj stvarnosti međupovezanih ekonomija, iskorištavanje potencijala sajamske industrije kao izvozne, investicijske i komunikacijske platforme u realnoj i virtualnoj areni.

Uz to, konferenciju “Sajamska indutrija – disruptor or disruptee” opisali su kao savršenu platformu na kojoj su otkrivena i izmijenjena znanja, informacije i novi pogledi na transformaciju sajamske industrije u eri intenzivne digitalizacije.

Komentari