Zagreb u izboru za najbolje božićne destinacije u Europi

Portal European Best Destinations uvrstio je Zagreb u izbor najboljih odredišta za božićne blagdane u Europi za 2015. godinu.

advent_zagreb
Također, portal poziva turiste da dođu i uvjere se zašto je u glavnom gradu Hrvatske u vrijeme adventa sve više turista. U izboru je pedesetak destinacija, a najbolje među njima glasovanjem putem društvenih mreža biraju putnici.

Ako i vi želite glasovati za najbolja odredišta koja treba posjetiti za vrijeme Adventa, to možete učiniti na linku European Best Destinations.

Da se Zagreb na tom popisu nalazi s razlogom, vidi se iz toga što se na portalu ističe kako u vrijeme došašća glavni grad Hrvatske živi u posebnom ozračju i jednostavno ga morate doživjeti.

Tih dana na mnogim se trgovima i ulicama pjeva, pleše, zabavlja s obitelji ili prijateljima, uživa u tradicionalnim delicijama na otvorenome ili tematski osmišljenim programima vraća u prošlost…, piše portal

Uz pozivnicu da dođete i upoznate idiličnu stranu grada na toj stranici se također navodi što biste svakako trebali vidjeti na Adventu u Zagrebu, a čitatelje se poziva da dođu i sami otkriju zašto je Zagreb u predbožićno vrijeme doista poseban.

Inače, fotografija s prošlogodišnjeg događanja “Kapulica & Lampioni” kad se u zrak s tisućama najljepših želja puštaju lampioni s tržnice Dolac krasi naslovnicu portala European Best Destinations.

Komentari