ZAGREB TE ZOVE: Najneobičniji retro tulum pod maskama, maškare u pravom zagrebačkom štihu!

ZAGREB TE ZOVE: Najneobičniji retro tulum pod maskama, maškare u pravom zagrebačkom štihu! - Metropolis music & billiards club Zagreb
Foto: Press

“Zagreb te zove” možda je najneobičniji retro tulum pod maskama koji će vas tematski vratiti u zagrebački đir osamdesetih. No to ne znači da vaša je vaša kreativnost maskiranja ograničena samo u to razdoblje.

Grupa “Osamdesete u Zagrebu” zajednički sa Metropolis clubom udružila je snage i plasirala vas u pravi zagrebački đir da na veselom plesu 02. ožujka u Metropolis clubu budete ono što želite! A ni ne sumnjamo da možete biti itekako kreativni!

ZAGREB TE ZOVE: Najneobičniji retro tulum pod maskama, maškare u pravom zagrebačkom štihu! - Metropolis music & billiards club Zagreb
Foto: Press

“Maškare su zabavne zato kaj moreš biti pametan iako si glup, moreš biti tužan, a inače si lijep, moreš biti dobar iako si zločest… Kaj to ni zakon?! Moreš biti postati kaj god ti srce želi, hoćeš od vila i princeza do vještica i zombija, od kraljevića do prosjaka. A kaj je najbolje, tu su u tvom kvartu, u pravom zagrebačkom štihu!”, veselo objašnjavaju organizatori.

Popraćene najboljim hitovima 80-tih uz LIVE band “Daddy Cool” & DJ Sisha vratit će vas na plesne podije zagrebačkih diskača. Ova luda ekipa napravila je dobar tulum i lani, a ove godine sprema se još bolja maskirana veselica. Povedi i frendove i prošetaj osamdesetima u svom najboljem maskiranom izdanju. Budi što god poželiš, a najkreativnije čekaju još i iznenađenja.

Jer život je maskenbal, a pod tuđom maskom lakše se živi!

Fotografija Metropolis music & billiards club Zagreb.Fotografija Metropolis music & billiards club Zagreb.

Ulaz je slobodan!