Za vikend se vraća naše najstarije automobilističko natjecanje, neke ulice u Zagrebu bit će zatvorene

Foto: Ina Delta Rally

Zaljubljenici u automobilizam ponovno će doći na svoje od 11. do 13. lipnja kad ih očekuje 47. izdanje našeg najstarijeg i najpopularnijeg automobilističkog natjecanja – INA Delta Rally.

Usprkos pandemijskim uvjetima koji su i dalje na snazi, INA Delta Rally ugostit će više od 60 posada iz 10-tak europskih zemalja, a nastupit će i brojni domaći vozački asevi poput Juraja Šebalja i Viliama Prodana.

Zaljubljenici u reli na INA Delta Rallyju ponovno će doći na svoje. Uzbudljivi brzinski ispiti vozit će se u subotu 12. lipnja u Zagrebu na Aveniji Većeslava Holjevca i u okolici Jastrebarskog, te dan kasnije na Sljemenu i Lazu. Ceremonijalni start i cilj relija planiran je na parkiralištu TŽV Gredelj.

Zbog održavanja 47. Ina Delta Rallyja, tijekom predstojećeg vikenda bit će zatvorene neke ulice u Zagrebu te Sljemenska cesta.

U subotu, 12. lipnja, od 16.00 do 20.00 sati bit će zatvorene sljedeće ulice: J. Antalla (od sjevernog ulaza u Velesajam prema istoku do Avenije Većeslava Holjevca) – Ulica Damira Tomljanovića (od Avenije Većeslava Holjevca do Ulice Ede Murtića) – Avenija Većeslava Holjevca (od Slavonske avenije do Avenije Dubrovnik) – sve prometnice na istočnom parkiralištu Velesajma,

U nedjelju, 13. lipnja, od 07.30 do 19.00 sati promet će biti zatvorena na ovim dionicama: Sljemenska cesta (od raskrižja prema Žičari) – Sljeme (Dom željezničara) – Šestine (restoran Šestinski lagvić),

U nedjelju, 13. lipnja, od 10.00. do 19.00 sati promet će biti privremeno zatvoren na sljedećim lokacijama: Bliznec – Sljemenska cesta – (od raskrižja prema Žičari) – Sljeme (Dom željezničara) – Šestine (Restoran Šestinski lagvić) – Hunjka – Puntijarka – Sljeme (Dom željezničara) – Šestine (Restoran Šestinski lagvić).

Komentari