Wok by Matija novom lokacijom u Zapruđu proslavio 10. rođendan!

Foto: Press / Nikola Zoko

Brojni ljubitelji woka, među kojima su bila tv lica – Uršula Tolj, Robert Knjaz, glumice Barbara Vicković i Mirta Zečević, stilistica Alma Premerl Zoko te gastro blogeri Domagoj Jakopović Ribafish i Kasandra Draganić (Vilicom po Hrvatskoj) s popularnim zagrebačkim wok majstorom Matijom Nikolićem proslavili su deseti rođendan brenda Wok by Matija i otvorenje nove, pete lokacije u Zapruđu!

Kad se prije deset godina prijavio za Masterchef, Matija Nikolić nije sanjao kako će mu finale tog showa otvoriti vrata gastro svijeta i kako će nakon deset godina predanog rada postati najpopularniji zagrebački wok majstor koji na jedinstven način sljubljuje popularni način pripreme hrane s namirnicama koje sam proizvodi ali i kupuje od lokalnih proizvođača. Poseban hit su Matijine nudle, tjestenina koja je baza većine wokova a koju Matija sa svojim timom svakodnevno sam proizvodi u svom mini pogonu. Za sada su u ponudi samo ‘klasične’ svijetle nudle iako Matija najavljuje i one tamne, koje će biti napravljene od sipe.

Foto: Press / Nikola Zoko

“Desetu godišnjicu slavimo na novoj lokaciji u Zapruđu, koja je ujedno i peta zagrebačka lokacija. Uvijek se trudim ponuditi nešto novo i drugačije, pa tako s toplim vremenom, na ovoj lokaciji ekskluzivno predstavljam i proljetne wok-ove u kojima će se naći meso zebre i klokana te puno povrća i zanimljivih kombinacija začina” – rekao je zadovoljno Matija uživajući u sjajnoj atmosferi u Zapruđu, ispred novog street style restorana.

Kako bi brojnim gostima pokazao koje sve okuse priprema za ljeto u Zagrebu, Matija je sa svojim timom tijekom otvorenja ponudio sve vrste wokova nastojeći pokazati kako se za svakog i najzahtjevnijeg gosta može pronaći savršena kombinacija. Glumice su uživale u vegetarijanskim kombinacijama, gastro blogeri u kombinaciji s različitim vrstama mesa, a tv lica u najpopularnijem woku, onom s Teriyaki umakom.

“Ovaj je wok stvarno njami, njami…” rekla je iskreno tv voditeljica Uršula Tolj koja je sa svojom kćerkom Evom ipak, najbolju ocjenu dala woku s kozicama.

Kako bi uživanje u woku bilo potpuno pobrinuo se i partner promocije Sky Cola sa svoja dva pakiranja, na terasi je DJ Tom zabavljao okupljene glazbom 80-tih, a Matija i voditelj lokacije Zapruđe, Domagoj Požgaj, otkrili su ekskluzivu – nakon pet lokacija (Maksimir, Prečko, Tkalča, Središće, Zapruđe) pronađena je još jedna zanimljiva lokacija na istoku Zagreba, točnije u Dubravi s kojom će se dodatno obilježiti wok ljeto u Zagrebu! (Press / Alma Premerl Zoko)