VRAPČIĆ RICHARD: U naša kina stigla animirana pustolovina o hrabrosti vrapca koji je slijedio svoje snove

Vrapčić Richard
Foto: Press

Na rasporede hrvatskih kinematografa stigla je animirana pustolovina Vrapčić Richard. Film govori o priči jednog vrapčića koji misli da je roda.

Mnoštvo poučnih i zabavnih trenutaka očekuje vas i vaše mališane. Crtić je sinkroniziran na hrvatski tako da u njemu mogu uživati i najmanji.

Poletite s Richardom u ljetnu pustolovinu i otkrijte kako je sve moguće samo ako vjeruješ!

Vrapčić Richard, siroče kojeg su od rođenja odgajale rode, živi u uvjerenju da je jedan od njih. Ali kad dođe vrijeme za migraciju, njegova obitelj mora mu otkriti pravi identitet i ostaviti ga za sobom jer ne bi preživio putovanje do Afrike. Odlučan u tome da dokaže kako ipak pripada obitelji roda, Richard sam kreće na jug. Na urnebesnom putovanju pridružuju mu se ekscentrična sova Olga s izmišljenim prijateljem te Kiki, narcisoidni papagaj i disko pjevač, ovisnik o glazbi 80-ih. Na ovom epskom putovanju, suočit će se sa brojnim preprekama, poput smrtonosnih šišmiša, golubova koji su ovisnici o internetu i vrana mafijaša.

  • REŽIJA: Toby Genkel, Reza Memari
    SCENARIJ: Reza Memari
    PRODUCENTI: Kristine Knudsen, Emely Christians, Eric Goossens i Stephan Roelants
    ŽANR: animirana avantura
    GLASOVI: Fran Pocrnić, Lucija Barišić, Dražen Bratulić, Goran Vrbanić, Jelena Miholjević, Hrvoje Perc, Davor Kovač, Sandra Hrenar, Danijel Dizdar

Trailer možete pogledati ovdje:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=mojG2yqnbiE?ecver=2]