VOZAČI, OPREZ! Zbog radova zatvorena Ilica, na obilaznim pravcima kolone i zastoji

Ulica - radovi - obnova
Foto: Zagreb.hr

Jutros su, kako je i najavljeno, započeli radovi na na obnovi kolničke konstrukcije Ilice.

“Do nedjelje ćemo obnoviti Ilicu od Selske do Ulice Černomerec u dužini od oko 600 metara, a tijekom radova apeliramo na građane i vozače da se strpe i imaju razumijevanja”, rekao je tom prilikom gradonačelnik Milan Bandić.

“Radovi uključuju i sanaciju dijela Ulice Černomerec na križanju s Ilicom, a na dijelu Ilice ćemo nanijeti dva sloja asfalta na površini od 3.500 m2, instalirati nove šahtove i iscrtati novu horizontalnu signalizaciju. Vrijednost radova iznosi oko 800.000 kuna”, rekao je Ante Todorić, voditelj podružnice Zagrebačke ceste.

Kako smo već pisali, zbog izvođenja radova uređenja kolnika na Ilici, na dijelu od ulice Sv. Duh (Selske ceste) do Bračunove ulice, od srijede 16. kolovoza u 08,00 sati do ponedjeljka 21. kolovoza u 04,00 sata bit će zatvorena za sav promet.

Raskrižjem ulice Ilica i Črnomerec moći će se prometovati u smjeru zapada do subote 19. kolovoza u 06,00 sati.

Obilazni pravac za vrijeme navedenih radova bit će:

– Ilica – Sv. Duh – Krčelićeva – Črnomerec – Ilica

– Ilica – Sv. Duh – Krčelićeva – Črnomerec – Mikulići – Gorenci – Kustošijanska – Ilica (od subote 19. 08. 2017. godine od 06,00 sati).

Zbog novog režima jutros su se stvorile velike gužve, zastoji i kolone na obilaznim pravcima.

Izmjena i poteškoća ima i u javnom gradskom prijevozi: tramvaji broj 2, 6 i 11 te autobusi na linijama 127 (Črnomerec – Mikulići) i 128 (Črnomerec – Lukšići) propuštju se zonom radova, a po izmijenjenim trasama voze autobusne linije 109, 134 i 146.

Komentari