Volim trčanje 2013.: Utrka za male i velike trkače

Suočeni s podatkom da je rekreativno bavljenje športom u Hrvatskoj izrazito nerazvijeno i da je gotovo polovica građana Hrvatske pretila, Društvo športske rekreacije Aktivan život i ove godine po šesti put organizira Kros utrku Volim trčanje. Utrka će se održati u nedjelju 9. lipnja 2013. na savskom nasipu kod Boćarskog doma.

volim-trcanje

Utrka je podijeljena na Baby maraton, Dječju utrku na 100, 500 i 800 metara, Utrku građana na 2 i 5 kilometara te Kros utrku Volim trčanje na 11,5 kilometara.

S obzirom da taj dan trče i veliki i mali, možemo s ponosom utrku nazvati obiteljskom. Stoga, pripremite svoje nožice i utrčite s nama u bolji i zdraviji život i prije svega zabavite se na savskom nasipu taj dan.

Moći ćete se družiti i trčati sa “starim” ambasadorima utrke: Lisom Stublić, Darijom Vranešić Bender, Anom Vilenicom, Marijom Valentićem, Dejanom Patrčevićem i Ivom Belanom, a od ove godine i s Rafom, Nedom Parmać i Rajnom Raguž.

Velikom željom da ljude pokrene i promovira zdrav način življenja, organizator utrke Nedeljko Vareškić, prošle je godine uz već tradicionalnu utrku Volim trčanje pokrenuo i još dvije vrlo uspješne utrke Zagrebački noćni cener i Zagrepčanka 512. Udruga vodi i vrlo uspješni i popularni projekt Škola trčanja za odrasle koja već treću godinu za redom upisuje nove članove i od aspolutnih početnika pravi rekreativne trkačice i trkače.

Više informacija o utrci možete pronaći na www.volim.trcanje.hr gdje se nalazi i on-line prijavni obrazac.

volim-trcanje-karta