Vlatko Stefanovski oduševio publiku u Tvornici kulture!

Foto: Music Time

Jedan od najznačajnijih jazz-rock gitarista ovog dijela Europe s V3 triom, kojeg uz njega čine Ivan Kukić na basu i Jan Stefanovski na bubnjevima oduševio je sinoć zagrebačku publiku u Tvornici kulture s probranom selekcijom Vlatkovog bogatog opusa, među kojim su se, na oduševljenje svih prisutnih, našli i hitovi iz benda Leb i sol.

Koncert u Tvornici prvi je u nizu proljetne turneje Vlatka Stefanovskog i V3 Tria. Slijede koncerti u Rijeci 19. svibnja (Hrvatski kulturni dom Sušak), 20. svibnja u Ljubljani (Cvetličarna) i 21. svibnja u Osijeku (Krov Kulturnog centra).

“Posebno smo se radovali ovoj turneji, baš smo pozitivno nabrijani” rekao je Vlatko Stefanovski koji se sa svojim bandom priprema za sutrašnji koncertu u Rijeci. “Radujemo se, Rijeka je rockerski grad, jedva čekamo da odvrnemo pojačalo tamo, bit će to savršena atmosfera. S mojim dečkima je to drugačiji karakter koncerta od mojih akustičnih koncerta, a riječka publika će to znati cijeniti ” rekao je Stefanovski.

Stefanovski je poznat po zapaženim kombinacija etno jazza, rocka, jazz fusiona i blues glazbe. Kao član grupe Leb i sol snimio je trinaest albuma, a zahvaljujući fuziji tradicionalne makedonske glazbe i rocka ušli su u povijest kao jedan od najpoznatijih bandova bivše Jugoslavije.