Vino & Kino – Christmas Special uz međimurska vina i odabrane božićne filmove

Foto: Press

U bajkovitoj atmosferi vinoteke „Bornstein“, na zagrebačkom Kaptolu, održat će se događanje koje će vas na najbolji mogući način uvesti u duh Božića.

Ovaj put će biti predstavljena međimurska vinarija Dvanajščak – Kozol. Proslavili su se izvrsnim pušipelom, a poznati su i po tome što su prvi u Međimurju zasadili pinot crni.

Sve goste na početku večeri dočekat će – welcome drink – izvrsni pjenušac od pušipela Pozoj, a potom slijedi red vina – red filma – red ukusnih zalogaja.

Kušat će se Dvanajščak – Kozol pušipel classic, pušipel u prestige verziji, crni pinot i, za kraj, traminac. Predstavit će ih osobno enolog vinarije Viktor Dvanajščak.

“Prati nas i novi brend kolačića na tržištu Miscotti. Dolaze u varijanti savršenog deserta ili slanih grickalica uz vino ili film. Selekciju božićnih filmova odabrao je Martin Milinković, a u goste nam i stiže filmski znalac i novinar Dean Sinovčić”, stoji u najavi ovog događaja.

Posjetitelje očekuju i zanimljive nagrade.

Ovom događaju možete prisustvovati isključivo uz rezervacije mjesta (na mail jelena.franusic@gmail.com i telefon 01 4812 361), a također je potrebna valjana COVID potvrdu ili negativan PCR test.