VIKEND NA FULIRANJU: Stižu jake snage – članovi grupe UB40 i Star Wars!

POČEO JE 'GOURMINGLE' NA FULIRANJU: Raskoš gurmanskih, glazbenih i zabavnih senzacija [FOTO]
Foto: Sandro Sklepić

Ove subote Fuliranje je definitivno “it” mjesto. Osim likova iz Star Warsa s nama će se družiti i članovi svjetski poznate grupe UB40, otvara se Christmas pop up Bazaar, a minglamo i humanitarno za RokOtok.

Uživajte u nezaboravnim hitovima jednog od najpoznatijih sastava našeg vremena poput “Red Red Wine”, ”Can’t Help Falling in Love” ili ”I Got You Babe” jer na Strossmayerov trg dolaze Jimmy Brown, bubnjar legendarne grupe, te vokalist Gilly G.

Večer će prigodno režirati u svom stilu uz selekciju “lovers rock and classic reggae”od 20 sati, a prije njih, od 17 do 20 h svoje beatove slaže Big Danny Kane, legenda iz Birminghama. Osim toga, posjetitelji će se s dečkima moći družiti u 13 sati, jer će i UB40 ekipa sudjelovati u humanitarki za rad udruge Rok Otok.

S posjetiteljima će guštati u međimurskim gibanicama ispred kućice Garden Bar&Kitchen, a sav novac od gibanica ide Udruzi.

U subotu će se na Fuliranje ušuljati i poznati likovi iz Ratova Zvijezda, Darth Vader i Skywalker, a smjestit će se u Samsung Holiday House. Posjetitelji će moći stisnuti selfie s najdražim junacima između 17 i 19 h, te se uključiti i u nagradni kviz.

One najsretnije i najspretnije s najviše točnih odgovora čeka odlazak na premijeru novog nastavka Ratova Zvijezda Uspon Skywalkera. Nakon fotkanja posjetitelji mogu snimiti i vlastiti video u Samsung Holiday House TV studiju, a više o nagradnom natječaju kao i pravilima sudjelovanja pogledajte na FB stranici Samsung Hrvatska.