VIDEO: Navijački hit “Zemljo moja ponosna” sada ima i videospot!

VIDEO: Navijački hit "Zemljo moja ponosna" sada ima i videospot!
Foto: Screenshot

Novi navijački hit “Zemljo moja ponosna” već se vrti na radijskim postajama, a dečki iz grupe Tragovi nam sada predstavljaju i službeni spot.

Pjesma je nastala u suradnji s prijateljem Matkom Fučekom, kojemu je ovo kao i Tragovima prva autorska pjesma. Inspiracija je došla spontano na jednom druženju benda na kojem im se pridružio i Matko, a kroz desetak dana su snimili pjesmu kako bi je uspjeli objaviti prije prve tekme naše reprezentacije.

Ovih dana snimljen je spot za pjesmu, a pozitivne reakcije na pjesmu se ne stišavaju. “Ova pjesma je snimljena iz ljubavi i ponosa prema domovini, navijačima i svim sportskim uspjesima naših reprezentacija”, otkrili su dečki iz benda.

“Zemljo moja ponosna” je nastala na inicijativu Matka Fučeka i frontmena Mihaela Bogčeva koji su radili na tekstu, dok je za glazbu Mihael udružio snage s klavijaturistom Dominikom Šikulecom. On je ujedno zaslužan i za aranžman i produkciju te je odrepao kitice zajedno s kolegom iz benda Dejanom Petričevićem. U snimanju navijačkih dionica još su im pomogli prijatelji i kolege – Matej Baltić, Mihael Besten, Luka Bogadi i Mihael Domović.

Spot je sniman na Gradskom stadionu u Koprivnici, a tijekom snimanja dečkima se pridružilo stotinjak navijača.

“Bilo nam je vruće, ali atmosfera je bila odlična i super smo se zabavili snimajući. Veseli nas što u spotu imamo navijače svih generacija od najstarijih do najmlađih”, zadovoljno su komentirali Tragovi. Redatelj spota je Dario Lepoglavec.

Tragovi marljivo rade na novim pjesmama, a za idući singl pripremaju baladu koja će na jesen ugledati svjetlo dana.

Komentari