VESELO JE BILO NA ŠALATI: Dječji Maskenbal na ledu okupio 300 mališana

VESELO JE BILO NA ŠALATI: Dječji Maskenbal na ledu okupio 300 maškara

Već tradicionalni dječji Maskenbal na ledu koji se ove godine održao po 29. put na klizalištu SRC Šalate okupio je u nedjelju više od 300 maškara koje su se zabavljale kližući na ledu uz zvuke popularnih glazbenih hitova i podršku 200-njak članova obitelji.

Cijeli program je nakon 90-tak minuta zabave završio proglašenjem najboljih i najmaštovitijih maski koje su nagrađene brojnim vrijednim nagradama organizatora ustanove Upravljanje sportskim objektima i sponzorskim poklon paketima.

I ove je godine Šalata bila dobar domaćin brojnim princezama, vitezovima, super herojima, kaubojima i indijancima, gusarima, križarima, duhovima, anđelima, likovima iz bajki, crtića i filmova kao što su Spužva Bob, Marry Poppins ili Harry Potter ali u ženskom izdanju. Na ledu su klizale i brojne maske životinja od buba mari, preko vukova, tigrova i leoparda do slonova tako da je žiri imao više nego težak zadatak odabrati najbolje i najzanimljivije maske.

Vođeni količinom truda koju je bilo potrebno uložiti u izradu maske te samom kreativnošću na kraju je žiri među 300-njak maskiranih klizača odabrao najbolje koje su i nagrađene prigodnim nagradama. Nakreativnijom je proglašena djevojčica maskirana u grozd grožđa, drugoplasirani je dječak kutija a treće mjesto je pripalo majci i sinu koji su došli maskirani kao Don Quixote i vjetrenjača.

Njima su pripale glavne nagrade a organizator Maskenbala na ledu ustanova Upravljanje sportskim objektima u suradnji sa sponzorima osigurala je i sedam utješnih nagrada te tri posebne nagrade. A nagrade su bile doista bogate i raznovrsne pa ne čudi da su se okupljeni itekako potrudili oko maski i bili iznimno maštoviti.

Naime, pored paket bonova u uslugama Ustanove poput mjesečnih i obiteljskih ulaznica za bazene, početnih sati jahanja na Hipodromu, početne poduke plivanja za djecu, ulaznica za klizanje i skijanje ili wellness paketa kreativnost je nagrađivana i vrijednim poklonima sponzora poput edukativno zabavnog softwarea Učilica ili niza kozmetičkih proizvoda.

Pored nagrada najboljim maskama svi okupljeni su mogli uživati u besplatnim krafnama te grickalicama i sladoledu sponzora a sudeći po atmosferi koja je vladala Šalata je u nedjelju ujutro bila najveselije mjesto u Zagrebu.