VELIKI USPJEH: Damir Kedžo pobijedio u najpopularnijem pjevačkom showu u Rusiji!

Iznimna talentiranost, trud i rad, ali i prvenstveno ljubav prema glazbi itekako se isplatila. Damir Kedžo uvjerljivo je pobjedio na natjecanju mladih pop pjevača ‘New Wave stars 2015.’ u ruskom Sochiju.

damir_kedzo

Kako je Kedžo naglasio, velika mu je čast i presretan je što može predstavljati Hrvatsku na ovakvom natjecanju, gdje dolaze pjevači iz čitavog svijeta, koji u svojim zemljama imaju već izgrađene karijere.

Damir Kedžo oduševio je sve prisutne nakon što je u prvom nastupu izveo pjesmu Celine Dion “All by myself”, dok je u drugom pjevao zajedno sa izraelskim pjevačem Eddiejem Butlerom.

Otpjevavši pjesmu “Kada ljubav stisne zube” autora Ante Pecotića s kojom je nastupio na Zagrebačkom festivalu u siječnju ove godine, Damir Kedžo odnio je veličanstvenu pobjedu u Sochiju na spomenutom natjecanju!

“Iznimno sam sretan i drago mi je da sam prvi izvođač iz Hrvatske koji je pobjedio na ovom natjecanju, te se nadam da sam i drugim našim izvođačima otvorio put da dođu tamo, da se prijave i naprave nešto.

Ovo je za mene jedna od najljepših stvari koja mi se dogodila u životu i drago mi je što sam imao uopće prilike nastupiti u ovakvom showu, a kamoli pobjediti. Jedva čekam vratiti se u Hrvatsku, čeka me snimanje nove pjesma, te se iznimno veselim njenom izlasku kao i tome da je publika čuje.”, rekao je Damir Kedžo nakon pobjede u Rusiji.

Pogledajte i poslušajte njegov nastup:

Komentari