USKORO: Supertalent se vraća na televizijske ekrane svojom jubilarnom desetom sezonom

Foto: Nova TV

Supertalent, emisija koja je tijekom devet prethodnih sezona osvojila srca gledatelja te postala sinonim za zabavu i nevjerojatne nastupe, uskoro se vraća na televizijske ekrane svojom veličanstvenom i jubilarnom desetom sezonom.

U lipnju se četveročlani žiri – Davor Bilman, Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek i Martina Tomčić – okupio na audicijama kako bi otkrio nove talente, a prvi dojmovi upućuju na to da nas čeka sezona prepuna iznenađenja.

Tijekom audicija, kandidati su na pozornici Supertalenta pokazali pravo bogatstvo raznovrsnih talenata, a što se točno odvijalo na tom spektakularnom putovanju, gledatelji će saznati uskoro jer se Supertalent vraća u svom rođendanskom ruhu.

Show koji iz godine u godinu nosi titulu najgledanije zabavne emisije u Hrvatskoj, ljestvicu kreativnosti i kvalitete podići će još više s novom sezonom. Gledatelji će biti svjedoci potrage za senzacionalnim, jedinstvenim i inspirativnim talentima koji će pozornicu Supertalenta preplaviti uzbuđenjima, neočekivanim trenucima i dirljivim emocijama.

Kao uvod u specijalnu slavljeničku sezonu, članovi žirija Supertalenta snimili su prigodni promo spot, u kojem su, okruženi svjetlima reflektora i uzbuđenjem koje donosi jubilej, uživali u trenucima zajedništva.

No, pravo iznenađenje nastupilo je kada su ih na setu iznenadili članovi žirija MasterChefa, koji su se na pozornici Supertalenta pojavili s veličanstvenom rođendanskom tortom. Ove jeseni, dva najveća svjetska showa su na Novoj TV, a članovi dva najpoznatija televizijska žirija najavljuju zabavu koja se ne propušta.

MasterChef kuhinja spremna je za nove avanture od 4. rujna, a Supertalent svoj povratak na male ekrane najavljuje uskoro na Novoj TV!