Uskoro na malim ekranima treća sezona uzbudljive političke dramske serije

Foto: Nova TV

Uzbudljiva politička dramska serija ‘Državna tajnica’ nastavlja se na Doma TV-u 1. listopada s novom sezonom, u kojoj se već dobro poznata Elizabeth McCord suočava s brojnim nedokučivim izazovima u svijetu diplomacije i vanjske politike.

Elizabeth je oštroumna i odlučna državna tajnica koja hrabro upravlja međunarodnom diplomacijom, bori se s političkim spletkama u uredu te neustrašivo zaobilazi birokraciju dok rješava globalna i lokalna politička pitanja, ali i svakodnevne probleme unutar vlastite obitelji.

Njezin suprug Henry često joj daje savjete i podršku u rješavanju međunarodnih kriza, ali i kompromisa kada su u pitanju njihova djeca. Profesionalni tim državne tajnice čine šefica osoblja Nadine Tolliver, savjetnik za politiku Jay Whitman, šef kabineta Russell Jackson, šarmantni osobni asistent Blake Moran, kolegica i glasnogovornica Daisy Grant i glavni savjetnik Mike B. koji pomaže u oblikovanju njezine slike u medijima.

Top of Form Od pregovora u Alžiru do oluje u Bahreinu, od terorističkih prijetnji u SAD-u do napetosti u Iranu, nova sezona donijet će potpuno svježe priče o političkim intrigama, klimatskim promjenama i osobnim izazovima.

Već u prvim epizodama treće sezone Elizabeth će delikatno pregovarati o promjeni režima dok je Alžir na rubu građanskog rata. Kad mogući izraelsko-iranski rat zaprijeti glasanju Zastupničkog doma o novom predsjedniku SAD-a, Elizabeth će pokušati dovesti dvije nekooperativne zemlje za pregovarački stol u nastojanju da sklope mir.

Osim toga, Russelov život mogao bi se naći u opasnosti. Hoće li Elizabeth McCord uspjeti očuvati mir i stabilnost u svijetu dok se suočava s vlastitim, osobnim izazovima, saznajte u novim epizodama na Doma TV-u.