Uređaji koji pomažu malim tvrtkama da ostvare visoku produktivnost

pisaci-printeri

U malom uredu pad produktivnosti može krenuti radi nekog dijela uredske opreme koji nitko ne zna zamijeniti ili procesa kojime nitko ne zna upravljati. Bilo da se radi o problemu internetske povezanosti, sporosti ispisa, loše kvalitete slike ili kompliciranih postavki uređaja, nekada je potrebno čak troje ljudi da riješe problem što itekako utječe na produktivnost.

Kako bi pomogla malim i srednjim tvrtkama da izbjegnu gubitke, tvrtka Xerox je predstavila Xerox WorkCentre® 3335/3345 Multifunkcionalne pisače (MFPs) te Xerox Phaser® 3330, seriju novih crno-bijelih pisača kojima može upravljati svatko, čak i osobe s najmanje tehničkog znanja.

“Ako ste jedna od onih osoba koju kolege stalno ometaju u poslu jer im je potrebna vaša pomoć pri ispisu iz oblaka ili pri spajanju na Wi-Fi, obožavat ćete ove proizvode,” rekao jeTracey Koziol, stariji potpredsjednik odjela Office and Solutions Business Group tvrtke Xerox. “Sada možete zaboraviti na traženje u mnogobrojnim izbornicima uređaja jer smo 90 posto osnovnih funkcija smjestili u glavni izbornik na ekranu, pa tako svatko može jednostavno i brzo odabrati željenu funkciju te se vratiti svom poslu.”

Ovi pisači omogućuju jednostavno spajanje s mobilnim uređajima i jednostavno postavljanje zadataka. Interna Wi-Fi povezivost te NFC tehnologija omogućuju zaposlenicima koji rade na terenu da se mobilnim telefonima ili tabletima spoje i obave ispis s bilo koje lokacije. Značajke koje štede vrijeme kao što su čarobnjak za Wi-Fi instalaciju i adresar u uređaju omogućuju bržu dostavu dokumenata.

Ministarstvo rada Sjedinjenih Američkih Država nedavno je izvijestilo kako se već treći kvartal zaredom smanjuju brojke o poslovnoj produktivnosti, iz čega je vidljivo da najveće udarce trpe male tvrtke koje trebaju pristupačne i pouzdane alate koji omogućuju lakši način rada.

Tvrtka Xerox je dizajnirala WorkCentre 3335/3345 MFP pisače i Phaser 3330 s mnoštvom moćnih alata za produktivnost kako bi malim tvrtkama pomogla otkriti lakše i pojednostavljene načine rada, uključujući: Značajnu snagu procesora i veću brzinu ispisa od 35-42 ppm, povećanu kvalitetu slika (1200 x 1200 dpi) te oštar prikaz teksta i detalja, opcionalnu dodatnu ladicu za papir koja omogućuje ispis dodatnih 550 stranica za više ispisa bez prekida, najnovije sigurnosne značajke kako osjetljivi i povjerljivi dokumenti ne bi došli do pogrešnih primatelja i drugo.

Mjesečni radni ciklus do 80.000 ispisnih stranica.

Uređaji će biti dostupni na lokalnom tržištu u četvrtom kvartalu ove godine te će biti pozicionirani po pristupačnim cijenama. (M. Petković)

Foto: Press