URBANI PLES: Na festivalu u Zagrebu okupili se najbolje street plesači iz regije

Kings of Style festival
Foto: Press

Urbani ples se vratio u Zagreb zahvaljujući adidas Originalsu i plesnoj skupini Atomic Dance Factory na dvodnevnom festivalu urbanog plesa Kings of Style Powered by adidas Originals koji je ovaj vikend okupio najbolje plesne skupine Hrvatske i regije u natjecanju za laskavu titulu “kraljeva” urbanog plesnog stila.

Prvi dan festivala atmosferu su zagrijali plesači “boreći” se jedan na jedan u freestyle tematskim battleovima Who Got Ju!ce powered by adidas Originals gdje su za zadatak imali pokazati svoje kreativno plesno umijeće na zadanu pjesmu i stil pred mnogobrojnom publikom u Vinyl baru dok se užarena plesna atmosfera nastavila dugo u noć pod vodstvom genijalnog DJ Chilla.

Preko 600 plesača iz svih dobnih skupina izazvalo je oduševljenje publike i najpoznatijih plesača i koreografa iz regije demonstrirajući svoje vještine i originalnost drugog dana festivala održanog u Sportskoj dvorani Dubrava, koja je bila ispunjena do zadnjeg mjesta, na natjecanju u koreografijima Kings of Style Powered by adidas Originals.

Kings of Style festival
Foto: Press

Kao nastavak ovog all-style natjecanja street plesova 22. travnja 2017. s početkom u 12 sati održat će se adidas Originals JAM na kojem će osam street plesača odmjeriti snage u slobodnom stilu one-on-one ispred adidas Originals dućana u Bogovićevoj 1a. Poznati DJ Chill podizat će užurbanu gradsku atmosferu kao i tempo plesačima sa svojim hip hop&funk poslasticama.

Natjecanje adidas Originals Jam popratno je događanje najvećeg festivala urbanog plesa “Kings Of Style” s kojim se ples vraća tamo od kud je i potekao – na ritmične ulice grada.

Komentari