Unatoč pandemiji, Turkish Airlines će i u prosincu četiri puta tjedno povezivati Zagreb i Istanbul

Foto: Pixabay

Turkish Airlines će u posljednjem mjesecu ove godine zadržati jednak broj tjednih letova prema Zagrebu kao i do sada, objavio je specijalizirani portal Croatianaviation.com.

To znači da će i dalje između Zagreba i Istanbula biti četiri leta tjedno, i to ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom.

Na liniji između Zagreba i Istanbula prometovat će zrakoplovi tipa B737-800 i A321 koji u floti ovog avioprijevoznika imaju kapacitet od 151 odnosno 188 sjedala. S obzirom na najavljenih 17 letova između dva spomenuta grada, Turkish će u prosincu ponuditi čak 5726 sjedala u oba smjera što je, s obzirom na trenutnu situaciju, zadovoljavajuća brojka.

Turkish Airlines trenutno nudi svakodnevne letove na liniji prema Zagrebu od siječnja 2021. godine, no zapravo se radi o starom rasporedu kojeg kompanija još nije revidirala, za očekivati je da će broj letova i u sljedećim zimskim mjesecima biti smanjen na tri do četiri leta tjedno.

Turska aviokompanija uredno prometuje prema Zagrebu te nema ad-hoc otkazivanja letova na ovoj liniji, s obzirom na to da ne postoje restrikcije za putovanje u Tursku, određeni broj ljudi putuje upravo u Istanbul na kratki odmor.