UHIĆEN 45-GODIŠNJAK: Nakon svađe vozilom pregazio svog 53-godišnjeg prijatelja!?

Ilustracija | Foto: MUP

Bjelovarska policija uhitila je 45-godišnjeg hrvatskog državljanina koji se sumnjiči da je, nakon svađe, vozilom navodno pregazio svog 53-godišnjeg prijatelja.

“Zbog velikog interesa javnosti izvješćujemo da je jučer, 27. prosinca, u kasnim večernjim satima uhićen 45-godišnji hrvatski državljanin koji se dovodi u vezu s događajem naleta automobila na 53-godišnjaka koji je preminuo na mjestu događaja. Tijekom dana u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Bjelovaru provode se dokazne i izvidne radnje nakon čega će 45-godišnjak biti predan pritvorskom nadzorniku”, objavila je Policijska uprave bjelovarsko-bilogorska.

Jučer je PU bjelovarska objavila de je “u 17,36 sati zaprimljena je dojava kako je u Bjelovaru u južnom dijelu grada, došlo do naleta vozila na pješaka koji je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja”.

“U tijeku je provođenje očevida na mjestu događaja kojim rukovodi zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Bjelovaru i daljnje kriminalističko istraživanje kako bi su utvrdile sve okolnosti događaja. Osoba koja se dovodi u vezu s događajem nalazi se pod nadzorom policije”, objavile je bjelovarsko-bilogorska.