“Udomljavanje je fora”: Dođite u subotu na Trg bana Jelačića!

Akciju “Udomljavanje je fora” organiziraju Grad Zagreb i Ustanova Zoološki vrt u suradnji s udrugom Prijatelji životinja te uz podršku tvrtke ROYAL CANIN. “Udomljavanje je fora“ održat će se u subotu, 13. rujna 2014., od 9 do 15 sati na Trgu bana Josipa Jelačića.

udomljavanje_je_fora

Tijekom ove 2014. godine Petra & Sisi su na edukacijskim radionicama skloništa posjetile preko 3000 djece s kojima su se družile, ali ih i naučile sve što treba znati o odgovornom ponašanju prema kućnim ljubimcima kao i o brizi prema njima i njihovim potrebama. U više od 80 radionica azil Dumovec je dovodio veterinare, trenere životinja, različite pse i mačke, a odaziv djece i roditelja je bio jako velik.

Pismo mame jednog Andreja razoružalo je djelatnike azila Dumovec. Njihov je sin dijete s poteškoćama u razvoju i jako se bojao pasa sve do dolaska edukacijskog psa Sisi kad se polako počeo privikavati na jednog malog psića. Danas Andrej i njegova obitelj imaju psa iako su mislili da nikad neće moći imati kućnog ljubimca!

Zbog ovakvih priča azil Dumovec razmišlja o velikim stvarima i jedna od njih je i nabava novog auta za Petru & Sisi da njih dvije na vrijeme i s velikom željom da uče djecu suživotu sa životinjama, stignu na svoje radionice i predavanja i da obiđu sve škole, vrtiće i knjižnice koje nisu stigle obići i rade s djecom s kojom još nisu i koja čekaju njihov posjet!

Pozivaju se svi da posjete veliki štand azila Dumovec kod sata, kupe maramu za pse ili neku od majica, jer sve donacije i sponzorstva će se uložiti u ostvarenje tog cilja, građani će se moći družiti sa predstavnicima skloništa, štencima Itta & Jingle, dok će ROYAL CANIN udomiteljima ponuditi besplatnu hranu za mjesec dana za udomljene pse i mačke za dva vikenda nakon akcije te 30% popusta za prvu kupnju u tom periodu.

Udomite psa i mačku, nemojte kupovati živa bića, jer ljubav se ne kupuje!

Komentari