U Zagrebu otvoren prvi Božićni grad na čak 15.000 kvadrata, sa stotinama tisuća lampica! [FOTO]

Foto: Press

Spektakularnim vatrometom na zapadu grada otvorena je najatraktivnija božićna destinacija kraj Family malla, Božićni grad s bogatim sadržajem za djecu i odrasle.

Sudeći po velikom broju posjetitelja već na samom otvorenju, ne sumnjamo da će Božićni grad postati obiteljska hit destinacija ovog prosinca.

Foto: Press

Vrata Božićnog grada otvorila je Ella Dvornik i samim time postala gradonačelnica adventa Family malla.

Ona je kao i mnogobrojni posjetitelji uživala uz bogatu gastronomsku ponudu i glazbu popularnog FOOD TRUCK FESTIVALA na kotačima, koji je ove godine prvi put predstavio XMAS verziju.

Ella Dvornik | Foto: Press

Svoje adventske street food delicije predstavili su Batak grill, BarbaQ, Zlatni Dukat, Nadine Fritule i Pri suncu. Kuhano vino, gin i donutse osigurao je Leggiero bar po prvi put na kotačima. Samo otvorenje uveličali su svojim nastupom Zagrepčanke i dečki, a za animaciju djece bili su zaduženi vilenjaci.

Što Božićni grad izdvaja od ostale adventske ponude u Zagrebu?

Ulazom u Božićni grad prolazite kroz Ulicu Fantazije gdje djeca upoznaju hobite i vilenjake, šumske vile, trolove i zmajeve. Tamo su se smjestile bajkovite kućice, a svaka od njih nosi svoju priču i tajnu. Ono što je oduševilo najmlađe posjetitelje je Djed Božićnjak s vilenjacima koji je pripremio mnoštvo poklona za svu djecu.

Darivanje je organizirano svakim danom od 16 do 21 h, a po istom radnom vremenu radi i prostrano klizalište na kojem su se tražile klizaljke više!

Foto: Press

Dok čekate na red za hranu, piće ili darivanje kod djedice, djeca se mogu provozati u lunaparku.

Ledeni park krije instagramične kutke na kojima ćete napraviti najbolje božićne fotografije, a iz samog grada ponijeti nezaboravne obiteljske uspomene.

Po završetku posjete Božićnog grada, možete razgledati bogatu ponudu dječjih knjiga 20-ak nakladnika smještenih u samom centru kao i sudjelovati u velikom nagradnom natječaju „Nacrtaj svoju obitelj“ gdje Family mall najkreativnije nagrađuje putovanjem u Gardaland, ljetovanjem na Hvaru i drugim vrijednim nagradama. Crtež svakog djeteta bit će dio najveće izložbe dječjih radova u Zagrebu.

Foto: Press
Foto: Press