U uzbudljivom finalu Survivora pobjedu odnijele Zagrepčanka Antonia Ivić i Novosađanka Nataša Kondić

Foto: Nova TV

Finale Survivora, popraćeno uzbuđenjem, napetošću i neizvjesnošću do samog kraja, pokazalo je da je prestižna titula otišla u ruke dvije žene – Zagrepčanke Antonije Ivić iz plavog i Novosađanke Nataše Kondić iz crvenog tima.

Natjecatelji su se suočili s najtežim izazovima do sada, koji su testirali njihove fizičke granice, snagu uma i emocionalnu izdržljivost. U plavom timu Antonia je igrala protiv Denisa Sviličića, a u crvenom Nataša protiv Anje Andrejić.

U vatrenom finalu kojeg su otvorili Antonia i Denis, prvi je bod uzeo Denis, no Antonia ga je sustigla već u drugom krugu kada je osvojila bod i izjednačila. U dramatičnoj igri na kraju je bolja bila upravo Antonia s rezultatom 4:3.

Neizvjesno je bilo do samog kraja i u prvoj rundi u okršaju Anje i Nataše, a na kraju je više bodova odnijela Nataša koja je s rezultatom 4:3 proslavila kraj prvog poligona.

Tijekom natjecanja na drugom poligonu, nakon što je već osvojila tri boda, u četvrtom je krugu Antoniji u žaru igre iskočilo koljeno, ali sama ga je uspjela namjestiti te u završnoj rundi osvojiti još jedan bod. Upravo taj pobjednički bod donio joj je titulu jedine preživjele u plavom timu, a kući osim fantastičnih uspomena nosi još i pehar i novčanu nagradu.

“Mama jako mi je drago da se mogu vratiti doma”, našalila se Antonia te nastavila svoj pobjednički govor: “Zahvaljujem ljudima koji su mi bili podrška. Koliko god se govori o tome da je Survivor individualna borba, bez svog tima kojeg sam upoznala ovdje ne bih došla do pobjede. Želim da sva djeca koja gledaju ovo izađu van iz svoje kuće i počnu se baviti sportom. Bit će zahvalni i sretni zbog toga. Da je sport vjera, tu bih vjeru odabrala u životu. Cilj mi je u životu promovirati psihofizičko zdravlje”.

Na drugom poligonu pobjedu je u crvenom timu odnijela Nataša. “Iskreno, ja sam navijala za tebe”, rekla je Nataša svojoj konkurentici Anji nakon što je u ruke primila pehar. “Šokirana sam. Nisam ni sanjala o ovome. Kad sam se prijavljivala svi su vjerovali u mene, osim mene same. S ovim sam shvatila da trebam vjerovati u sebe i da itekako mogu. Ponosna sam na sve što sam u Survivoru prošla i svoj osobni Survivor jer sam kod kuće ostavila dvije najveće ljubavi na svijetu. Znala sam u dubini duše da će mama nagradu donijeti kući”, kazala je Nataša kroz suze.