U subotu završnica showa “Zvijezde pjevaju! Koji od preostala tri para je vaš favorit?

Foto: Dario Njavro / HRT

U subotu 6. svibnja očekuje nas finale popularnog showa “Zvijezde pjevaju”, a koje u ovoj sezoni donosi i jedan novitet.

Prošle subote iz natjecanja za titulu najboljeg para 12. sezone najgledanijeg glazbenog showa “Zvijezde pjevaju” ispali su Ivan Pažanin i ZSA ZSA. Tako su u finalu ostala tri para, za koje gledatelji mogu glasati tijekom cijelog tjedna i same završne emisije. Oni su:

– Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević – 065 22 44 01, odnosno Par1 na 60006

– Davor Jurkotić i Gina Damjanović – 065 22 44 06, odnosno Par6 na 60006

– Lovro Juraga i Vjeko Ključarić – 065 22 44 08, odnosno Par8 na 60006

Cijena poziva iz fiksne mreže je 0,20 eura a cijena poziva iz mobilne mreže i SMS-a je 0,32 eura.

Članovi ocjenjivačkog suda, Danijela Martinović, Marko Tolja i Mario Lipovšek Battifiaca, u finalu nemaju tako važnu ulogu. Kada ostanu dva para, pobjednika biraju gledatelji.

No, u prvom dijelu emisije, dok su još tri para u igri, gledat ćemo još jedan novitet sezone: uz pjesmu žanra koji im je preostao, parovi će izvesti i pjesmu koja je zvijezdi obilježila život. Naravno, saznat ćemo cijelu priču iza te posebne pjesme.

Finale će otvoriti parovi nefinalisti zajedničkom izvedbom, a u show programu nastupit će s novim zajedničkim singlom Jure Brkljača i Dino Petrić. Posebnim nastupom kraj sezone obilježit će i Mario Lipovšek Battifiaca.