U subotu i nedjelju Ulica Hrvatske bratske zajednice zatvorena za sav promet

Ulica zatvorena za promet
Ilustracija | Foto: Zagreb.hr

Tijekom vikenda će radi održavanja autoslalomskih utrka privremeno bit obustavljen promet u Ulici Hrvatske bratske zajednice.

U subotu, 21. rujna u organizaciji auto kluba INA DELTA održat će se autoslalomska utrka “2. nagrada Grada Zagreba”, dok će se u nedjelju, 22. rujna održati autoslalomska utrka “17. nagrada Grada Zagreba – 7. Memorijal Mire Nikolić” zbog čega će Ulica Hrvatske bratske zajednice, od raskrižja s Ulicom grada Vukovara do raskrižja sa Slavonskom avenijom, biti zatvorena za sav promet u oba smjera i to u vremenu od 8 do ponoći i u subotu i u nedjelju.

Obilazni pravac za smjer istok je: Savska – Ulica Grada Vukovara – Avenija Marina Držića – Mosta mladosti – Avenija Dubrovnik.

Obilazni pravac za smjer zapad je: Avenija Marina Držića – Ulica Grada Vukovara – Savska – Selska – Jadranski most – Avenija Dubrovnik.

“Molimo za razumijevanje i strpljenje sve građane, odnosne sudionike u prometu koji se u navedeno vrijeme zateknu u zoni zabrane prometa te pozivamo na poštivanje uputa policijskih službenika na navedenoj trasi radi što bolje protočnosti prometa te kako ne bi došlo do ugrožavanja sudionika utrka ali i svih sudionika u cestovnom prometu u zonama trase kretanja”, stoji u priopćenju policijske uprave zagrebačke.