U srijedu i četvrtak posebna regulacija prometa u središtu Zagreba

Regulacija prometa
Foto: MUP

Zbog dolaska i boravka francuskog izaslanstva na čelu s predsjednikom Emmanuelom Macronom 24. i 25. studenoga te nogometna utakmica 5. kola UEL GNK Dinamo – KRC Genk 25. studenoga u središtu Zagreba povremeno će biti uspostavljana posebna regulacija prometa.

“U srijedu i četvrtak, 24. i 25. studenog 2021. godine očekuje se dolazak i boravak stranog državnog izaslanstva na čelu s najvišim državnim dužnosnicima na području Grada Zagreba, a slijedom čega će se zbog potrebe osiguranja prolaska i boravka stranog državnog izaslanstvo na čelu s najvišim državnim dužnosnicima na području Grada Zagreba, uspostaviti privremena regulacija prometa, a kojom prilikom će dolaziti do povremenog kratkotrajnog prekidanja prometa uz pravovremena preusmjeravanja prometa te uz privremenu postavljenu prometnu signalizaciju”, objavila je PU zagrebačka.

Nadalje, u četvrtak 25. studenog od 18.45 do 20.30 sati održat će se nogometna utakmica između GNK Dinamo i KRC Genk kojom prilikom se prije i nakon završetka utakmice očekuje pojačani promet vozila i pješaka u zoni nogometnog stadiona Maksimir ali i na prometnicama Grada Zagreba.

“Sukladno tome, savjetujemo građane, odnosno sve sudionike u cestovnom prometu, a posebice vozače motornih vozila i pješake za razumijevanje te strpljenje za vrijeme privremene regulacije prometa navedenih dana te ukazujemo na striktno poštivanje svih uputa policijskih službenika kao i poštivanje i postupanje sukladno privremenoj regulaciji prometa na pojedinim prometnicama na kojima će biti prisutni policijski službenici te će biti privremeno postavljena prometna signalizaciji”, stoji u priopćenju PU zagrebačke.