U slijedećoj emisiji Art Caffe gostuje Nenad Fabijanić, jedan od najpoznatijih hrvatskih arhitekata

U slijedećoj emisiji Art Caffe gostuje Nenad Fabijanić, jedan od najpoznatijih hrvatskih arhitekata
Foto: Unimedia

U slijedećoj emisiji Art Caffe gostuje Nenad Fabijanić, jedan od najpoznatijih hrvatskih arhitekata poznat po velikim “državnim” projektima.

Pogledajte Art Caffe u četvrtak 18.2. u 18.30 sati na Z1 televiziji emisiju s Nenadom Fabijanićem ili reprizno emitiranje u subotu u 23.00 sata. Nakon toga emisiju možete pogledati i na drugim tv postajama prema rasporedu: Tv Jadran, Tv Šibenik, RTV HB (BiH) Trend tv, SBTV, Plava vinkovačka tv, Prigorska tv…

Sve prethodne emisije su dostupne na službenom Youtube kanalu: https://www.youtube.com/playlist?list=PLQzxmkpRV7-Xg3Z_k1ESbviuzkBUNYE2L

Nenad Fabijanič, jedan je od najznačajnijih hrvatskih arhitekata i dugogodišnji profesor na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu, čiji radovi uvijek izazivaju kontroverze, poput aktualnog Spomenika domovini u Zagrebu, u razgovoru priznaje kako se nosi s glasinama da je državni arhitekt, kako promišlja o problemima stanovnika i stanju zgrada nakon potresa u Zagrebu i na Banovini, zašto su arhitekti na listi najtaštijih profesija te se prisjeća djetinjstva u negdašnjem Zagrebu.

Priča i o tome zašto su izumrle kultne zagrebačke kavane, kakve su afere s profesorima godinama tresle njegov fakultet i zašto nakon uspjeha kao mlad glumac ZKM-a ipak nije postao novi “Šerbedžija”.