U petak pogledajte posljednju izvedbu spektakla “Crna kuća” u ovoj godini!

Mjuzikl Crna Kuća po posljednji vas put ove godine poziva na uživanje u plesu i smijehu! Još samo tri dana dijeli nas od izvedbe koja nas očekuje u petak, 06. prosinca u kino dvorani Studentskog centra u Zagrebu s početkom u 19.30 sati. Neponovljivi tim glumaca ove urnebesne komedije ponovo  će nas podići na noge zaraznim humorom te uz pjesmu i ples uljepšati blagdan Svetog Nikole.

crna-kuca2Svi koji do sada nisu uspjeli pogledati ovu urnebesnu komediju smijat će se nevjerojatnom sukobu Griča i Kaptola, uživati u vrhunskom plesu, pjesmi i glumi na najvišoj razini te bogatoj kostimografiji koja ostavlja bez daha. Nepodopštine zloglasnog biskupa Hudija, rasplesano društvo naivnih stanovnika, step u tamnicama i paljenje vještica te još brojne dogodovštine očekuju nas u čarobnoj priči Kaptol grada.

Damir Kedžo, Dunja Fajdić, Antonia Barišić, Marija Kolb i Hrvoje Foretić samo su dio ekipe koja će nas uvesti u svijet povijesti kakav još nismo doživjeli i zajamčiti gromoglasan smijeh  od kojeg se ore i sama nebesa. Sjajna glumačka postava, nezaboravna tematika i vrhunska scenografija čekaju vas raširenih ruku stoga ne propustite posljednju ovogodišnju priliku da se dobro nasmijete!

Ulaznice za predstavu 06. prosinca 2013. od 19.30 sati mogu se kupiti po cijeni od 80, 100 i 120 kn u sustavu Ulaznice.hr ili na blagajni kino dvorane Studentskog centra (pon – pet od 15 – 19 h). Zbog iznimno velikog interesa preporuča se kupnja ulaznica u pretprodaji.