U NOVOM ZAGREBU UHIĆENA DVA DILERA: Svaki u svom stanu vagao, prepakiravao i prodavao drogu

Foto: PU zagrebačka

Zagrebačka policija u dva odvojena slučaja uhitila je 30-godišnjaka u 26-godišnjaka zbog neovlašetene proizvodnje i prometa drogama.

Sumnja se da je 30-godišnjak radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine marihuane, kokaina i MDMA koje je potom skrivao i prepakiravao u stanu na području Novog Zagreba nakon čega je tako pripremljenu drogu preprodavao na ilegalnom tržištu, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Tijekom kriminalističkog istraživanja policijski su službenici od osumnjičenog u službenim prostorijama oduzeli 1,2 grama kokaina.

Pretragom stana kojim se koristio policijski službenici pronašli su 2.341 grama marihuane pakirane u četiri plastična paketa, 137,9 grama kokaina pakirano u tri plastične vrećice, dvije digitalne vage za precizno mjerenje mase, 294 komada tableta MDMA te novac za koji postoje sumnje da potječe od kupoprodaje droge.

Uhićeni 26-godišnjak također je svoju “djelatnost” obavljao u Novom Zagrebu. Radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine amfetamina i marihuane nakon čega je tako pribavljenu drogu vagao, miješao s punilima i prepakiravao u stanu u Novom Zagrebu te je preprodavao na ilegalnom tržištu, stoji u priopćenju PUZ.

Foto: PU zagrebačka

Obavljenom pretragom stana kojim se 26-godišnjak koristio pronađeno je 283 grama amfetamina pakirano u dvije plastične kutijice, 232 grama marihuana pakirane u plastičnu kutijicu i plastičnu vrećicu, 61 gram praškaste materije nepoznatog kemijskog sastava (punila) te digitalna vaga za precizno mjerenje mase.

Tijekom kriminalističkog istraživanja od osumnjičenog je oduzet i novac za koje postoji sumnja da je pribavljen preprodajom droge

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predan pritvorskom nadzorniku dok su kaznena prijava dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu.

Komentari