U KBC Sestre milosrdnice preminula žena koja je stradala dok je pony biciklom prelazila ulicu

Foto: ZG express

U Kliničko bolničkom centru Sestre milosrdnice jučer je preminula 57-godišnja žena koja je 20. veljače teško ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila na križanju Ljubljanske avenije i Savske opatovine.

Na nesretnu ženu, kao što smo već objavili, naletio osobni automobil dok je pony biciklom prelazila ulicu.

Osobnim automobilom marke Fiat 500 zagrebačkih registarskih oznaka upravljala je 46-godišnjakinja.

“57-godišnjakinja je upravljala biciklom marke Pony, a kretala se biciklističkom stazom po nogostupu koja se nalazi uz sjeverni rub sjevernog kolnika Ljubljanske avenije u smjeru istoka, odnosno nije se kretala biciklističkom stazom uz desni rub kolnika namijenjenom za njezin smjer kretanja koja se nalazi na južnom nogostupu Ljubljanske avenije”, objavila je tada Policijska uprava zagrebačka.

Dolaskom do raskrižja Ljubljanske avenije i Ulice Savska opatovina s nogostupa se uključivala u promet biciklističkom stazom na obilježenom pješačkom prijelazu preko zapadnog kolnika Ulice Savska opatovina u smjeru istoka.

Tom je prilikom na nju naletio osobni automobil marke Fiat 500 zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 46-godišnjakinja, a kretala se zapadnim kolnikom Ulice Savska opatovina u smjeru juga te je u trenutku prometne nesreće zadržavala smjer kretanja, precizira zagrebačka policija.

Komentari