U ČAST 110. OBLJETNICE KLUBA: Zagrebačkim ulicama od danas vozi Dinamov tramvaj

U ČAST 110. OBLJETNICE KLUBA: Zagrebačkim ulicama od danas vozi Dinamov tramvaj
Foto: ZET

Zagrebačkim ulicama od danas vozi tramvaj ukrašen prepoznatljivim obilježjima GNK Dinama, objavio je ZET na svojoj službenoj stranici.

Na ovaj način Dinamo dodatno obilježava predstojeću 110. obljetnicu kluba, a okrugla obljetnica predstoji i ZET-u kada se u rujnu obilježava 130 godina organiziranog javnog gradskog prijevoza, čime su se povezala ova dva plava simbola grada Zagreba.

Joško Gvardiol, Marko Tolić i Marijan Čabraja prvi su igrači Dinama koji su ovaj tramvaj imali prilike vidjeti uživo.

Dečki su spremno odradili fotografiranje na trešnjevačkoj remizi, a raspoloženje je bilo na vrhuncu kada su sjeli u vozačku kabinu plavog tramvaja.

“Nadamo se kako će ovaj jedinstveni tramvaj pridobiti simpatije brojnih zagrepčanki i zagrepčana, a Dinamu želimo puno uspjeha u nastavku domaćih i europskih natjecanja”, stoji u ZET-ovoj objavi.

Tramvaj u bojama Dinama vozi na liniji broj 4.

“Tramvaj će biti u prometu idućih šest mjeseci, a za putnike navijače klub je za početak travnja pripremio i neke prigodne promotivne akcije vezane za Dinamovo proljeće te određene promotivne aktivnosti za artikle kojima obilježavamo uspješnu europsku sezonu Dinama. Navijačice i navijači koji će biti u prilici provesti se Zagrebom upravo u Dinamovu tramvaju na društvenim mrežama mogu podijeliti svoje fotografije uz oznake #dinamozagreb i #dinamotramvaj”, objavio je Dinamo na stranicama kluba.