U Art Caffeu gostuje Mirjana Rakić, legenda Televizije Zagreb i HRT-a

Foto: Unimedia

Mirjana Rakić, legenda Televizije Zagreb i HRT-a, s 50-godišnjim iskustvom ispred i iza kamera, popularna vanjskopolitička komentatorica, urednica Informativnog programa i bivša predsjednica Vijeća za elektroničke medije gostuje kod Borisa Homovca u Art Caffeu.

Ona se prisjeća rada u Informativnom programu javne televizije nekad i danas, komentira rad današnjih tv reportera i lica s ekrana, prisjeća se intervjua s brojnim svjetskim državnicima, poput Yassera Arafata i Margaret Thatcher.

Komentira uspješne žene današnjice, poput Angele Merkel i Kamale Harris. Priznaje kako prati britansku kraljevsku obitelj i odnos ljubavi i mržnje javnosti i medija prema Meghan Markle.

Otkriva ponešto o privatnosti, koliko je veliki fan predstava i knjiga, u kojim se svjetskim destinacijama, prije pandemije, najbolje osjeća i laska li joj što je već desetljećima proglašavaju ikonom modnog stila.

Emisiju možete pogledati u četvrtak, 6. svibnja u 18.30 i subotu u 23.00 sata na Z1 televiziji te na službenom Youtube kanalu: https://youtu.be/WF9MyXQsiB0.

Emisija se emitira i na drugim partnerskim tv postajama RTV HB, Trend tv, Jadran tv, Šibenik tv, SBTV, Vonkovačja plava tv i na Prigorska tv.