TRAGEDIJA KOD JASTREBARSKOG: Vozeći moped, dijete završilo pod kotačima Audija

Policija
Ilustracija | Foto: ZG express

U teškoj prometnoj nesreći koja se jučer popodne dogodila u mjestu Guci Draganićki kod Jastrebarskog, vozeći moped marke Tomos, smrtno je stradalo dijete.

Jučer, 10. srpnja u 17.25 sati, u mjestu Guci Draganićki, dijete je prije stjecanja prava na upravljanje, sa zaštitnom kacigom na glavi, upravljalo mopedom marke Tomos, a kretalo se sporednom cestom Ulice Guci Draganićki u smjeru jugozapada. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Guci Draganički prošlo je pored znaka obavezno zaustavljanje i ušlo u raskrižje skrenuvši udesno na sjevernu, a odmah zatim na južnu kolničku traku namjeravajući nastaviti vožnju u smjeru jugozapada, ne propustivši vozila koja imaju prednost prolaska. Tom prilikom je na južnoj kolničkoj traci na njega naletio osobni automobil marke Audi zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 29-godišnjak, koji se kretao Ulicom Guci Draganićki u smjeru sjevera, priopćila je Policijska uprava Zagrebačka.

U prometnoj nesreći smrtno je stradalo dijete koje je upravljalo mopedom.

Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Na dijelove mopeda je naletio i teretni automobil marke MAN zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 35-godišnjak te osobni automobil marke VW Golf zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 28-godišnjak.