Sve je spremno za veliki zagrebački spektakl splitske grupe Ocean!

Sve je spremno za veliki zagrebački spektakl splitske grupe Ocean!
Foto: Nikola Zoko

Zanima li vas kako zajedno zvuče Goran Karan, Tedi Spalato, Zorica Kondža, Jasna Zlokić, Matija Dedić i popularna splitska grupa Ocean, pripremite se na veliki zagrebački spektakl u Lisinskom 4.4. u 20:00 sati!

Riječ je o prekrasnom projektu Dalmatinaca, koje je okupio frontmen grupe Ocean, Dino Pleština želeći tako Zagrebu pokloniti dalmatinsku ‘pismu’ izvedenu na drugačiji način. I sam autor sad već hitova poput Korakom po nebu, Uzalud, ”Ambis” Nenormalno koji je snimljen u suradnji s mladim američkim R’n’B pjevačem Quincy Thompsonom, ne krije uzbuđenje pred veliki zagrebački koncert. Uz Dinu koji se bavi produkcijom i autorskim radom, osnovu grupe Ocean čini izrazito talentirana violinistica Marica Vilibić te pjevač Stjepan Radić.

Sve je spremno za veliki zagrebački spektakl splitske grupe Ocean!
Foto: Nikola Zoko

“Lisinski je dvorana koja ima svoju vjernu publiku, ali je uvijek i velika čast i izazov za svakog izvođača nastupiti na njegovoj pozornici. Posebna je to čast nama, splitskom bendu koji diskografski kontinuirano radi zadnjih 15 godina! Ovo nam je prvi takav koncert i ne krijem kako ga s nestrpljenjem očekujemo. Zagrebačkoj ćemo publici tako predstaviti naš glazbeni opus u velikoj produkciji uz orkestar Joška Banova i drage prijatelje i kolege” – kaže Pleština i dodaje kako posljednji tjedan prije velikog koncerta bend koristi za posljednje probe s bendom ali i svojim glazbenim prijateljima – dvije dame Zoricu Kondžu i Jasnu Zlokić te Gorana Karana, Tedija Spalata, Matiju Dedića…

Isto tako dodaje kako se koncert dugo ‘kuhao’ u pandemiji, pa se početak proljeća 2022. učio kao sjajan termin za organizaciju ovakvog spektakla. Kad je o radu ove splitske grupe riječ, u fokus su novi album ”Korakom po nebu”, najveće hitovi iz diskografije Oceana ali i divne glazbene suradnje s kolegama i glazbenim prijateljima. Za sve skladbe za ovu prigodu aranžman potpisuje Joško Banov, koji će dirigirati Big bendom i gudačkim ansamblom. Tijekom večeri grupa i njihovi prijatelj izvesti će divne duete hitova poput ”Zar je voljeti grijeh”, ”Ti si moj san”, ”Sve ću preživit”, ”Zauvik tvoj”…

Sve je spremno za veliki zagrebački spektakl splitske grupe Ocean!
Tedi Spalato | Foto: Nikola Zoko

I gosti na ovom koncertu, kako ih je Ocean nazvao, Prijatelji ne kriju sreću što će se svi okupiti u Lisinskom. Goran Karan i Tedi Spalato već su odradili svoje probe, ali skladbe koje će izvesti na ovom koncertu samozatajno drže kao iznenađenje. I dvije dame Jasna Zlokić i Zorica Kondža spremne su za koncert sa svojim glazbenim iznenađenjima.

Želite li uživati u ovoj prekrasnoj glazbenoj večeri ispunjenoj glazbom i pjesmom, ali i pozitivom koja se osjeti u svakom taktu svake skladbe, još stignete nabaviti svoju ulaznicu! Možete to nabaviti na blagajni KD Vatroslav Lisinski, ili putem weba na Entrio.hr i ulaznice hr. Ne zaboravite, da ćete osim što ćete uživati u odličnoj svirci učinit ćete i dobro djelo. Dio prihoda od prodaje ulaznica bit će doniran udruzi Krijesnica, kao pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti.